Durant els mesos de preparació abans d’afrontar una prova de llarga distància passes per molts moments de dubtes, d’incertes i fins hi tot hi ha dies en què et preguntes si val la pena continuar… Per superar-los, tothom té les seves estratègies . La meva, en moltes ocasions, és posar-me en contacte amb nedadors que han passat o estan passant pel mateix que jo. Doncs recentment, no estic passant un moment molt bo ja que no sé si podré realitzar la prova de 25Km que tenia prevista pel cap de setmana degut a una lumbàlgia inesperada, suposo que fruit del sobre esforç dels últims mesos. Casualitats de la vida, aquesta setmana he parlat amb en Pere Estatuet i en Jaime Caballero, tots dos son nedadors consagrats en llarga distància amb els quals ja fa temps que hi estic en contacte per intercanviar impressions i projectes comuns. Els dos han aconseguit gestes molt importants durant aquest mes de juny:

pere-estatuetEn Pere és va tornar a proclamar el “Rei de l’Estret de Gibraltar” el passat dia 27 de juny realitzant el seu 8é creuament i sent el nedador que l’ha creuat mes vegades en tota la història. No deixeu de llegir l’article que us annexo.

jaime-caballeroEn Jaime va realitzar una gesta a l’avast de molt pocs nedadors. Va nedar 27 hores seguides sense parar i sense tocar l’embarcació per cobrir la distància entre Bilbao i Sant Sebastián. Cap nedador abans ho havia aconseguit. També us adjunto els articles.(article1 i article2)

A tots dos els vull felicitar i també els vull fer saber que son tota una inspiració. Gràcies per la vostra ajuda.

FELICITATS CAMPIONS!!