No sé si Gabriel és un nom molt comú a Menorca però sí que ho ha estat per nosaltres durant els dos dies que hem passat a l’illa. Doncs sí, ha resultat que tant el que serà pilot i patró de l’expedició com que el propietari de l’embarcació que ens acompanyarà es diuen Gabriel.

En Biel Serdà, és un pescador jubilat que va localser el patró de la última embarcació que va acompanyar a l’últim nedador (Kevin Murphy) que va creuar el Canal de Menorca fa 37 anys. Pertany a la tercera generació d’una família de pescadors. Ha passat moltes i moltes hores feinejant en aigües del Canal i és per això que crec serà un component molt important de l’equip de persones que m’acompanyaran en aquesta aventura.

L’altre Biel és en Gabriel Massanet que és el gerent de MenorcaBoats, una empresa especialitzada amb lloguer d’embarcacions i organització de tota mena d’activitats relacionades amb el món de la nàutica i el mar.

Doncs ambdós els agraïm molt el seu ajut i esperem poder tornar-los a veure aviat.