imagen005Quan més gran em faig més actuo seguint la dita: ”més val prevenir que curar…”. M’explico, en una prova com la que afrontem el proper mes de Juliol, crec que seria una irresponsabilitat no realitzar-se una revisió mèdica a fons amb prova d’esforç inclosa.

Una de les primeres portes que vàrem anar a trucar va ser el Departament d’Esports de la Generalitat. Ja sabíem que era molt complicat obtenir ajuts econòmics de l’administració, és per això que vàrem intentar buscar altres fòrmules de col·laboració. Per exemple: assessorament mèdic especialitzat en medicina de l’esport abans, durant i després de la prova, difussió del projecte en premsa, rodes de premsa…etc… Doncs bé, dimecre passat aprofitant un viatge a Barcelona, vaig arribar-me fins el centre d’alt rendiment i tecnificació Joaquim Blume. Allà en van fer la revisió mèdica i la prova d’esforç. Tot i que no havia passat massa bona nit, el resultat va ser molt satisfactori. Per tant, agraïm molt l’ajuda rebuda per part de tots els professionals del Departament d’Esports de la Generalitat, especialment al Doctor Jordi Sitjà.